×
Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw - Max Villas

Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw

€315.000
Referentie: MVN8012
Energie certificaat: In afwachting

Dakappartement in Pilar de la Horadada - Nieuwbouw

NIEUWBOUW WOONCOMPLEX IN PILAR DE LA HORADADA

Nieuwbouw wooncomplex met appartementen en penthouses in Pilar de la Horadada.

Appartementen op de begane grond en de middelste verdieping met grote terrassen en penthouses op de bovenste verdieping met privé solariums.

Moderne woningen met 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers, open keuken met ruime woonkamer, inbouwkasten. Elke woning heeft een parkeerplaats en berging.

Alles binnen handbereik zodat je kunt genieten van een uitstekende locatie.

Pilar de la Horadada is een typisch Spaans dorp in het meest zuidelijke deel van de Costa Blanca.

De grote hoofdstraat heeft supermarkten, veel winkels, restaurants en bars en een aantal mooie pleinen.

De prachtige stranden van Torre de la Horadada en Mil Palmeras met boulevard van fijn zand liggen op slechts 5 minuten afstand.

De luchthavens van Corvera (Murcia) en Alicante liggen op respectievelijk 40 en 55 minuten rijden.

Karakteristieken

Zwembad:
Ja

Oppervlaktes

Opp. woning:
86 m2

Niet gevonden wat je zocht?

Vul ons formulier in en ontvang wekelijks in uw mailbox een lijst met panden op basis van jouw criteria.

Help me mijn droomhuis te vinden

Contactformulier

*
*
*

We use our own and third party cookies to improve your experience and our services, as well as show you, from our website or those of third parties, advertising based on the analysis of your browsing habits. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. You can get more information in our Cookie Policy. Lees meer